Justin Bieber aangeklaagd voor aanrijding fotograaf

Justin Bieber
EPA Justin Bieber
In 2017 reed Justin Bieber (25) bij het verlaten van een kerkdienst paparazzo William Wilson aan. De man klaagt Bieber nu aan. 

Twee jaar geleden verliet Justin Bieber - omsingeld door paparazzi - een kerkdienst in Beverly Hills. Hij reed weg in zijn Dodge Ram 2500 pick-up, maar raakte fotograaf William Wilson. De zanger stopte onmiddellijk en probeerde Wilson te helpen. Hij bleef ook ter plaatse tot de politie arriveerde. Die besloten om geen verdere stappen te ondernemen tegen Bieber. Volgens hen was het een dom ongeluk, dat deels veroorzaakt werd door de cameraflitsen die Justin verblindden. De agenten zeiden ook dat Wilson niet op straat had moeten staan. 

Toch wil Wilson nu verdere stappen ondernemen tegen Bieber. Hij beweert dat de zanger nalatig was in de manier waarop hij de straat op reed. In de officiële documenten die website TMZ kon inkijken, staat ook te lezen hoe Wilson lijdt aan ‘blijvende invaliditeit, emotionele schade en algemene schade’.  Hoeveel de fotograaf van Justin wil krijgen, is niet geweten. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mario Tersago

    Als je ziet hoeveel volk er elke keer bijna OP de auto gaan liggen, dan verschiet ik er niet van. Gezien Amerika het land is van de opportunisten, dan is dit verwacht.