Julianne Hough en Brooks Laich na drie jaar huwelijk uit elkaar

Julianne Hough
Chris Pizzello/Invision/AP Julianne Hough
Actrice Julianne Hough en ijshockeyspeler Brooks Laich hebben na bijna drie jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Het koppel laat vrijdag in een gezamenlijke verklaring aan Amerikaanse media weten uit elkaar te gaan.

Julianne en Brooks zeggen de tijd te hebben genomen om de knoop door te hakken. “We hebben een overvloed aan liefde en respect voor elkaar”, aldus het tweetal. “We vragen jullie vriendelijk om medeleven en respect voor onze privacy de komende tijd.”

Geruchten over een breuk tussen de 31-jarige actrice, bekend van films als ‘Rock of Ages’ en ‘Safe Haven’, en de 36-jarige sporter gingen al langer. Die werden nog verder aangewakkerd toen bekend werd dat ze niet samen in lockdown waren.

Julianne Hough en Brooks Laich
Getty Images Julianne Hough en Brooks LaichReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.