Joy Anna Thielemans voorlopig niet terug op het scherm: "Ik ben nu vooral vanalles aan het bedenken"

Joy Anna Thielemans
Dieter Bacquaert Joy Anna Thielemans
Hoe zou het nog zijn met Joy Anna Thielemans? De actrice was in februari voor het laatst te zien in de Eén-soap Thuis en sindsdien is het bijzonder stil rond haar. 

"Dat is een heel bewuste keuze. De voorbije jaren waren zo druk en ik ben van plan om nooit meer zo hard te werken als toen. Waarschijnlijk gaat me dat niet lukken, maar ik ga er wel op letten. Die rust heeft me ontzettend deugd gedaan," aldus de actrice. 

"Voor Control Alt Delete, een programma over jongeren en technologie. Ik heb zelfs even in Nederland gewoond, maar nu ben ik terug in Antwerpen. Heel fijn! Maar in Vlaanderen terug op het scherm komen, dat zal nog niet voor meteen zijn. Ik ben vooral als maker vanalles aan het bedenken en dat is zo leuk. Dat is ook de reden waarom ik uit Thuis ben gestapt, om zulke dingen te mogen doen. Ik voel me ontzettend gelukkig."

Af en toe heeft ze dan ook de nodige rust nodig. "Soms ga ik naar mijn tiny house in Frankrijk om me even te vervelen. Het is belangrijk om dat gevoel regelmatig op te roepen, want zo komen de beste ideeën naar boven. Voor alles in het leven! "
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Els De Baecker

    Het klassieke verhaalnvan jonge vrouwen in de media. En zeker degene met een gemiddeld talent in wat ze doen. Ze zitten in een populaire serie/show/... willen dan even wat adem ruimte en dan.... dan hoor jeber nooit niets meer van. De lijst is lang!