Ga naar de mobiele website
^ Top

Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

Instagram @ josjecoos

Dat Josje Huisman een nieuwe tattoo heeft laten zetten, dat kon u hier al lezen. Maar nu heeft de ex-K3-zangeres ook onthuld waar het kleinood op haar lichaam is terug te vinden.

Gisteren ontlokte de tattoo van een zigeunervrouw heel wat reacties op sociale media. Josje heeft al verschillende tattoos: op haar arm, haar zij en de meest opmerkelijke net onder haar borsten. Maar de plek van haar nieuwe tattoo bleek een mysterie. Tot vandaag. Via Instagram Stories onthulde Josje dat de creatie op haar zij prijkt en verderloopt tot op haar bil.

She's so pretty. Just like me. Just like you. #new #tattoo #femalepower #femaleintuition #sheknows #whatsup #gypsypinup by @roxarosatattoos ❤
Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Rik Bic

  Er zijn mannen en. Rouwen van 70 en ouder die hun Tattoos nog met trots dragen. Zoek maar op het net.

 • louke wezel

  Wie zat hier op te wachten , jos je zelf vrees ik ze moet toch met iets îthe picture komen en met zingen zal dat niet lukkêvtees ik

 • Jacco Locht

  John als ze 60 jaar ouder is hoef je er zelf ook vast niet meer naar te kijken. Haar lichaam, haar keuze. Niet zeuren gewoon kijken.

 • MYRTHE PASS

  Tja, het zal haar teveel geld kosten om het op een vel papier te laten zetten. Oh ja, ze kan dan de tekening nog verliezen. Dan maar een verminking van het eigen lichaam.

 • Tzand Manneke

  Afschuwelijk

Meld een bug