Josje deelt voorsmaakje: zo klinkt haar eerste solosingle

Instagram
Na een sexy coverfoto enkele dagen geleden, heeft Josje vanochtend al een minifragmentje van haar eerste solonummer op de wereld losgelaten. De eerste beelden van de videoclip van Gasolina zien er alvast veelbelovend uit.

Dat haar K3-tijd ver achter Josje ligt, is nu wel helemaal duidelijk. Haar nieuwste single Gasolina klinkt helemaal anders dan MamaSé. Nadat ze bij de meidengroep stopte, had de Nederlandse blondine tijd nodig om haar toekomst uit de dokteren. Maar dat ze muzikaal talent heeft, werd helemaal duidelijk met haar deelname aan het VTM-programma 'Liefde voor muziek'.

Binnenkort! #Gasolina #teaser Directed by: Dries Vos @driesvos

1,074 Likes, 40 Comments - Josje Huisman (@josjecoos) on Instagram: "Binnenkort! #Gasolina #teaser Directed by: Dries Vos @driesvos"

In juni was het dan zo ver: de blondine sleepte een platencontract binnen en toen liet Josje al verstaan dat haar eigen stijl helemaal anders is dan wat ze bij K3 deed. Vorige week onthulde de zangeres al met een sexy beeld van de platencover dat haar eerste solosingle Gasolina heet. Vandaag liet ze een kort fragmentje op de wereld los, het hele nummer zou later deze week volgen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Liza Robyn

    Aandachttrekster ze was beter in Nederland gebleven.

  • udo jansens

    Ja daar hebben we niet veel aan, niet de manier om iets te lossen,eerder jezelf belachelijk maken.