Johny Voners brengt kookboek 'Dagschotels' uit

belga
Acteur Johny Voners, vooral bekend als Xavier Waterslaeghers in 'De Kampioenen', brengt volgend jaar een kookboek uit met als titel 'Dagschotels'. Dat onthulde hij in 'De bende van Annemie' op Radio 1.

Voners deed smalend over BV's die een kookboek op de markt brengen, maar bekende dat zijn stiefzoon hem erop wees dat hij wel iets met 'dagschotels' (zoals Xavier zijn pint noemt in de populaire soap) kon doen. Voor zijn kookboek, dat volgend jaar uitkomt, gaat Voners op zoek naar daggerechten in Vlaamse restaurants en brasseries.

Voners noemt het een ludiek project, dat zich zowel richt op  huismoeders als op 18- tot 20-jarigen.
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Wilfried Vanden Berg

  Ik denk dat er veel van dat soort nog geen patat kunnen schillen. Laat staan een menu ( een redelijke menu) kunnen klaar maken.

 • Peter Buyck

  Ik dacht effe dat het 1 april was...

 • Will Tutenel

  Acteurs die gaan zingen, schrijven, kookboeken uitbrengen, radio maken, talkshows bevolken, TV-presentator m/v spelen, op café zitten en fulmineren tegen rechts. Oh ja, soms acteren ze ook nog.

 • Ronny Van Wijngaerden

  Dus iemand verzameld recepten maakt er een boek van en Voners plakt er zijn naam op om het te doen verkopen. Geen enkele BV's schrijft of maakt zelf zo een boek.

 • Nancy De Mol

  Als je een recept nodig het even naar Google gaan, is nog gratis ook.