John Travolta trots op ernstig zieke hartsvriendin Olivia Newton-John

John Travolta en Olivia Newton-John enkele jaren geleden
REUTERS John Travolta en Olivia Newton-John enkele jaren geleden
John Travolta (65) en Olivia Newton-John (70) leerden elkaar in 1978 kennen op de set van ‘Grease’ en zijn sindsdien altijd goede vrienden gebleven. Nu de actrice voor de derde keer met kanker te maken krijgt, staat Travolta dan ook altijd voor haar klaar. Dat vertelt hij aan Entertainment Tonight. 

“Ze ziet er echt geweldig uit”, aldus John Travolta. “Ze ziet er niet anders uit dan enkele jaren geleden en ik ben zo trots op haar.” Olivia zelf is het daar roerend mee eens, want vorige week liet ze nog weten dat ze zich - ondanks de kankerdiagnose - prima voelt. “Ik wil dat iedereen het weet: ik ben hier, en het gaat geweldig met me. Het gaat erg goed met me en ik ben erg gezond”, zei ze toen. 

Vorig jaar spraken John en Olivia, die geliefden Danny en Sandy speelden in de hitmusical ‘Grease’, al over hun lange vriendschap. "Wanneer je zo'n groot succes meemaakt - dat je nooit meer hebt overtroffen - dan heb je een bijzondere band", zei de acteur destijds. "Ik was er voor haar toen ze een kind kreeg, scheidde en haar zus verloor. Zij was er voor mij toen ik trouwde en kinderen kreeg. Het is geweldig dat we zoveel herinneringen delen."

Olivia kampte in 1992 met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Dit keer werd er een tumor in haar ruggengraat aangetroffen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy Vervaet

    Hoop dat ze nog lang onder de levenden mag blijven....

  • Wilfried Vanden Berg

    Echte vriendschap krijg je nooit kapot . Ik hoop het beste voor haar. En bedank hem voor de steun aan zijn beste vriendin en de hulp die hij haar geeft bij dit minder goed nieuws. Samen zijn ze sterk, en de afloop zal wel goed zijn . Hoop ik . Gewoon een kwestie van geloof en steun , dat doet meestal wonderen.

  • DIRK RASSCHAERT

    Die heeft ook al "hare Pete" gezien in haar leven. Een geluk voor haar dat er nog vrienden zijn, of zoals ze vroeger zongen : Hopelessly devoted to you !