John Legend en Chrissy Teigen staan doodsangsten uit op Lombok: "Laat het alsjeblieft stoppen"

 John Legend, Chrissy Teigen en hun dochter Luna.
Instagram/John Legend John Legend, Chrissy Teigen en hun dochter Luna.
De aardbeving op Lombok heeft ook de toeristen op Bali flink doen schrikken, waaronder John Legend (39) en zijn vrouw Chrissy Teigen (32). Het stel viert vakantie op het eiland met hun kinderen Luna en Miles en heeft een paar angstige uren doorstaan, zo blijkt uit verschillende tweets van Chrissy.

Het model gaf een live-verslag van de gebeurtenissen via meerdere tweets, waarin ze liet weten bang te zijn voor dat wat er gaande was. "Bali trilt, dit was het dan," schrijft ze, om daar mede te delen dat het weer even rustiger werd. Niet lang daarna volgden er weer een aantal bevingen, waarover Teigen twittert: "Ik probeer rustig te blijven, maar jeetje...oh nee, daar komt er nog een. Lieve Heer, houd hier alsjeblieft mee op."

Een paar uur later laat de vrouw van John Legend weten 'dat er inmiddels 8 naschokken zijn geweest'. De familie is veilig, schrijft ze. "Ik denk aan iedereen om ons heen, speciaal aan de mensen op Lombok."

Het aantal dodelijke slachtoffers van de aardbeving bij het Indonesische eiland is volgens de Indonesische overheid opgelopen tot zeker 91. Veel slachtoffers vielen in het noorden van het eiland en lagen onder het puin van ingestorte gebouwen. Op het nabijgelegen eiland Bali vielen twee doden. De beving van gisteren had een kracht van 7,0 op de schaal van Richter. Er vielen meer dan 200 gewonden. Duizenden mensen zijn uit hun huizen geëvacueerd en worden in de open lucht opgevangen. 
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Annelies Vandenbroeck

    De natuur en de evolutie van en in de aarde is niet te stoppen , beste mens, en nog een geluk ook, ten minste iets dat wij niet kunnen verpieteren.