John Legend (40) voor het eerst op zwemles: “Mijn pa leerde het pas toen hij 60 was, dus ik loop voor”

John Legend leert zwemmen.
EPA John Legend leert zwemmen.
Nu hij veertig jaar is, heeft John Legend besloten dat het toch eens tijd wordt om te leren zwemmen. De zanger liet in een tweet weten dat hij zijn eerste zwemles had gehad in zeker 35 jaar.

“Ik kan niet echt zwemmen. Vandaag had ik mijn eerste zwemles sinds ik een jaar of vijf was. Mijn vader heeft het geleerd toen hij in de zestig was, dus ik heb het gevoel dat ik voor loop”, liet John weten op Twitter.

Een volger vroeg zich af of hij samen op zwemles zit met zijn twee kinderen, dochter Luna die in april drie jaar wordt en zijn in mei geboren zoon Miles. Dat bleek niet het geval. “Die zijn maanden geleden al begonnen”, liet de zanger weten.

John kreeg niet alleen veel aanmoediging van volgers, ook de Amerikaanse tak van het Rode Kruis stak hem een hart onder de riem. “Gefeliciteerd! Leren over veiligheid in het water en zwemlessen zijn belangrijk op elke leeftijd”, aldus de organisatie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.