John Cleese onder het mes voor tumor in zijn been

John Cleese is vrijdag geopereerd omdat hij een tumor in zijn been had.
ANP Kippa John Cleese is vrijdag geopereerd omdat hij een tumor in zijn been had.
John Cleese is vrijdag geopereerd omdat hij een tumor in zijn been had. Dat heeft de 80-jarige Britse komiek maandagavond laten weten op Twitter.

Cleese drukt zijn fans op het hart dat het allemaal wel meevalt. “Ik had vrijdag een kleine operatie. Een chirurg heeft een klein kankergezwel uit mijn been gesneden. Heel klein”, schreef de komiek. “Op mijn leeftijd gebeurt zoiets ongeveer één keer per week.”

Cleese laat ook deze gelegenheid niet passeren om een grapje te maken. “Hij heeft het prachtig gedaan. Hij naaide het dicht en zei: ‘Het is maar een schrammetje’”, aldus de komiek over de arts, waarmee hij verwijst naar een beroemde sketch uit ‘Monty Python And The Holy Grail’. In die film zegt Cleese als The Black Knight (de zwarte ridder) dat hij slechts een schrammetje heeft wanneer zijn arm er tijdens een gevecht is afgehakt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.