John Cena telt 448.000 euro neer voor brandweer van Californië: “Het zijn helden”

AFP
John Cena zal een half miljoen dollar (448.000 euro, nvdr.) doneren aan reddingswerkers in Californië. In verschillende gebieden in de Amerikaanse staat woeden grote bosbranden. De acteur speelt in zijn nieuwe film ‘Playing With Fire’ zelf een brandweerman. "Het gaat over een groep mensen die ik helden noem", zegt hij. "Uit respect voor deze reddingwerkers, wil ik een half miljoen dollar doneren aan een organisatie die zich voor hen inzet.”

De voormalig showworstelaar is niet de enige die zijn dankbaarheid voor de brandweer toont. Basketballer LeBron James huurde dinsdag een foodtruck af en liet die naar de basis van de brandweer in Los Angeles rijden voor de 150 reddingswerkers. De sportman en zijn gezin moesten maandag zelf hun huis verlaten wegens een dreigende brand. "Die mannen en vrouwen zijn ongelooflijk, wat zij doen in een tijd als deze is zo moedig. Zonder hun inzet en toewijding was het een stuk erger geweest”, klinkt het.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ivan de ridder

    En de president wilt geld voor middelen terugschroeven omdat het niet gaat zoals hij het eist.

  • Christophe Moser

    Kunnen ze wat harken kopen voor de bladeren bijeen te kregen voor het brandgevaar wat in te dimmen.