Joe Jonas en Sophie Turner knuffelend gespot in theater Rotterdam

De Amerikaanse zanger Joe Jonas (27) en actrice Sophie Turner (20) zijn samen gespot in het Rotterdamse Oude Luxor Theater. Het stel liet zich zaterdag zien tijdens het concert van rockband 'Kings of Leon'. Uit foto's die vandaag rondgaan blijkt dat Joe en Sophie meer delen dan alleen vriendschap.

Ook de organisatie van het Luxor Theater kreeg lucht van het liefdesnieuws. "Joe Jonas en Sophie Turner gewoon gezellig saampjes bij concert van Kings of Leon in Oude Luxor!'', twittert het theater met daarbij twee foto's waarop de celebrities tegen elkaar aankruipen op de rode theaterstoelen.

De beelden zijn gemaakt door een concertbezoekster die Joe en Sophie spotte op de VIP-tribune. Ze knuffelden, kusten en keken elkaar geregeld verliefd aan. Volgens een woordvoerder van het Luxor zijn de foto's vlak voor het concert gemaakt, de doorloop genoemd.

'Kings of Leon' deed Rotterdam zaterdag aan in aanloop naar de uitreiking van de MTV EMA's. Het Luxor spreekt van 'fantastische avond'.

Sophie Turner ken je uit de fantasyserie 'Game of Throne's, waarin ze 'lady of Winterfell' Sansa Stark speelt. Joe Jonas vormde tot 2013 met zijn broers Nick en Kevin de band Jonas Brothers. Nu zingt hij in DNCE.

Sophie Turner.
EPA Sophie Turner.
Jonas tijdens de MTV Awards.
Photo News Jonas tijdens de MTV Awards.