Joan Collins (85) zwaar onder de make-up om er... 85 uit te zien

Joan Collins in 'Gerry'.
Photo News Joan Collins in 'Gerry'.
Actrice Joan Collins (85) ziet er nog veel te goed uit om iemand van haar eigen leeftijd te spelen. Daarom moest ze enkele uren in de make-up-stoel doorbrengen voor de ze rol van de hoogbejaarde Hilda in de film 'Gerry' op zich kon nemen. 

'Gerry' zal maar 16 minuten duren, en wordt deze week voorgesteld op het LA Shorts International Film Festival. Het verhaal gaat over Hilda, die na jaren eenzaamheid terug probeert te daten. De transformatie van Collins is echt fenomenaal. Nu weten we in ieder geval hoe ze eruit had gezien als ze niét aan de tand des tijds was ontsnapt. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric maier

  na 640 operaties ziet menig mens er mooier uit........

 • Eddy Vervaet

  Wat gaat de tijd toch snel...

 • Eduard Maes

  Wat een prachtige vrouw is dat zeg! Respect! Ik hoor azijnpissers al zeggen:"Ja de ene facelift nà de andere" ... maar je zal er toch maar zo mooi uitzien met of zonder

 • Van Eersel Guy

  Prachtige vrouw!

 • mieke jansens

  en dan ziet ze er nog geen 85 uit..