Jim Carrey voert selfieverbod in: “Ik zeg liever hallo”

EPA
Fans van Jim Carrey die hopen ooit met hun idool op de foto te gaan, zullen hun droom moeten laten varen. De acteur doet niet meer aan selfies, zegt hij in The Hollywood Reporter.

De 57-jarige Jim weigert zijn fans naar eigen zeggen alle selfies, maar wel op een beleefde manier. "Ik ben niet onaardig tegen mensen, maar het heeft mijn voorkeur om hallo te zeggen, te vragen hoe het gaat en te horen wat iemand die dag gaat doen in plaats van een selfie te maken. Selfies stoppen het leven."

Volgens de acteur trek je ten eerste een raar gezicht. "En daarna staat het op Instagram om mensen het gevoel te geven dat ze ertoe doen. Iedereen was zo weg van Steve Jobs, maar ik zie voor me hoe hij in de hel wegrent voor demonen die met hem een selfie willen maken.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peggie Van Audenhove

    Gelijk heeft hij,iedereen komt zomaar in hun 'personal space' en raakt hen aan.Ik deed 2jr geleden mee aan een Vlaamse film met Astrid Coppens & vele figuranten eisten haar volledig op tijdens de weinige breaks voor selfies.Je zag gewoon dat het voor haar uitputtend en belastend was.Op een bepaald moment vroeg ze bijna smekend of ze eventjes naar toilet mocht.Toen ze terugkwam stond er alweer een rij mensen haar op te wachten voor een selfie.Ik vond dat niet kunnen.

  • Liesbeth Cuppens

    Selfies heb ik altijd al lachwekkend gevonden. Enkel het idee zichzelf te fotograferen om daarna tig aantal keren te kunnen delen, vind ik narcistisch. Respect voor Jim Carrey dat hij het patroon van selfies nemen met fans doorbreekt en persoonlijk contact opwaardeert.

  • Peter Buyck

    We beseffen nog niet eens de ecologische voetafdruk van die selfies... Productie van de smartphone, bouw en onderhoud van netwerken, bouw en onderhoud van elektriciteitscentrales, bouw en onderhoud van servers die alle selfies bewaren én bijhorende kosten zoals voor de airco's die deze servers moeten koelen....