Jim Carrey onder vuur na seksistische uitspraak tijdens interview

Jim Carrey
Photo News Jim Carrey
Na vier jaar afwezigheid is Jim Carrey (58) weer te zien op het grote scherm in ‘Sonic The Hedgehog’. Tijdens een promo-interview voor de film liet hij zich echter iets te veel gaan. Toen een Britse journaliste hem vroeg “wat er nog op zijn bucketlist stond om te doen”, zei hij vlotjes: “Jij.” 

“Sonic heeft een bucketlist in de film”, begon de journaliste. “Heb jij nog dingen op je bucketlist staan die je na je hele carrière echt nog wil doen?” Carrey was snel met zijn antwoord: “Enkel jij nog, de rest is all done.” De vrouw kon er nog hartelijk om lachen. “Ik weet niet goed wat ik daarop moet zeggen”, gaf ze toe.

Het internet weet het wel, of zo klinkt het toch op Twitter. “Dat was echt ongepast”, merkt iemand op. “Een seksistische opmerking geven tijdens een doodnormaal interview... Jim, je bent een vieze, oude man.”

Anderen verdedigen de acteur dan weer. “Hij bedoelde er helemaal niets mee! Jullie zouden hem beter met rust laten en blij zijn dat hij weer op het scherm te zien is.” 

BEKIJK OOK

Jim Carrey over ‘Sonic The Hedgehog’
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • karl van dyck

  Een Komiek die een grappige opmerking maakt over zijn film.En heel de feministische wereld staat gelijk weer op hun achterste poten samen met een resem vrouwen,die zoals de De Decker het ooit zo mooi vertelde ,,ik wil al de vrouwen geen eten geven die op een horizontale wijze carrière hebben gemaakt in de filmindustrie of politiek. Het begint zoals bij de allochtonen,kijk er naar en je bent een rascist,terwijl het net omgekeerd is. Iedereen springt op de kar en waarom !!!! AANDACHT...AANDACHT.

 • Philippe Claes

  het is ver gekomen als je dit al niet meer ( en grappig bedoeld ) mag zeggen. Die hele #metoo hype is volledig de richting kwijt, om nog maar te zwijgen van die onnozelaars die aan Carey's uitspraak aanstoot nemen !

 • Anne Kastelijns

  Als vrouw zou ik dit heel grappig vinden. De man is gewoon vriendelijk en heeft zin voor humor. Waar gaat dat eindigen, je kan zo over alles zeuren.

 • Koenraad Verstraeten

  Kom zeg, belachelijke, peuritijnse Amerikaantjes! Jim is niet altijd even succesvol en/of tactvol in zijn uitlatingen maar per slot van rekening wél een komisch acteur, niet?! Of wat dacht u van een stand-up-comédian, mét sterrestatus, als Chris Rock??! Al eens bezig gehoord? Nou, dàt is pas seksistisch met grote "S". Waarom Chris wél en Jim niet? Rarara!

 • John Ulmer

  2020: humor wordt niet meer herkend, iedereen is geshockeerd over alles, behalve over hun eigen doen en laten.....