Jessie J snoert presentator de mond om vragen naar Channing Tatum

Zangeres Jessie J.
EPA Zangeres Jessie J.
Zangeres Jessie J (31) doet liever geen uitspraken over haar lief Channing Tatum. Dat werd duidelijk toen ze gisteren bij het Britse televisieprogramma ‘This Morning’-presentator Ben Shephard op ongemakkelijke wijze vroeg van onderwerp te veranderen.

Jessie was te gast in het programma om het te hebben over de finale van de Britse versie van ‘The Voice Kids’, die morgenavond plaatsvindt. Shephard greep zijn kans om de brunette te vragen naar haar relatie met ‘Magic Mike’-ster Channing Tatum, maar daar wilde ze het vooral niet over hebben. Ze reageerde ietwat geïrriteerd met: “Dit is het tegenovergestelde onderwerp van The Voice Kids. Laten we het vooral houden bij ‘The Voice Kids’.” 

Jessie J en Channing Tatum vormen sinds oktober 2018 een koppel, een paar maanden na Tatums scheiding van Jenna Dewan met wie hij negen jaar getrouwd was. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.