Jenny McCarthy (40) wil niet meer naakt poseren

getty
Zeven keer poseerde ze voor Playboy en het heeft er alle schijn van dat de covereditie van juni vorig jaar de laatste was voor de inmiddels 40-jarige Jenny McCarthy.

Twintig jaar geleden liet McCarthy zich voor het eerst in haar evakostuum fotograferen voor het mannenblad. Aan het magazine In Touch verklapt de talkshowhost dat ze haar konijnenoren aan de wilgen hangt.

"Ik ben er klaar mee. De kans is klein dat ik nog eens uitpak met mijn bloot lijf". Toch laat ze nog een kleine opening. "Misschien doe ik het nog eens, tenminste als mijn borsten tegen mijn vijftigste geen courgetten zijn geworden".

McCarthy heeft er nooit problemen mee gehad om te strippen voor de camera. Over haar laatste cover voor Playboy verklapte ze aan People dat ze "echt trots" was op de acht pagina's in het blootblad die fotograaf Steve Shaw verzorgde.

"De foto's zijn stijlvol en prachtig, ze zouden zo in W magazine kunnen staan. Ze zijn echt elegant. Wellicht zijn ze veel verfijnder dan foto's die je ziet van mensen met hun kleren aan".