Jennifer Lopez getuigt: “Een regisseur vroeg me om me mijn borsten te tonen”

Photo News
Jennifer Lopez (50) is in het verleden in aanraking gekomen met seksueel grensoverschrijdend gedrag. De zangeres en actrice deelde haar #MeToo-ervaring in een gesprek met actrices Laura Dern, Scarlett Johansson, Renée Zellweger, Awkwafina en Lupita Nyong’o in The Hollywood Reporter.

De 50-jarige actrice vertelde hoe een regisseur haar ooit vroeg haar topje uit te trekken, terwijl er ook een vrouwelijke kostuumontwerper in dezelfde kamer aanwezig was. “Hij wilde mijn borsten zien”, blikte Jennifer terug. “Ik zei nee en kwam voor mezelf op. Het was grappig omdat ik me nog precies kan herinneren dat ik paniek voelde op dat moment. “

De actrice, die niet zegt om wie het gaat en wanneer het is gebeurd, is nog altijd dankbaar dat ze niet heeft geluisterd en denkt dat dat haar carrière alleen maar ten goede is gekomen. “Wanneer je op dat moment ingaat dan neemt die persoon een loopje met je en denkt hij dat hij alles kan maken. Omdat ik gelijk mijn grenzen aangaf en nee zei trok hij zich terug en bood hij later zijn excuses aan.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.