Jennifer Garner wordt regelmatig verrast door één bepaald compliment van haar fans

Jennifer Garner staat op de cover van People’s jaarlijkse ‘Beautiful Issue’.
Jordan Strauss/Invision/AP Jennifer Garner staat op de cover van People’s jaarlijkse ‘Beautiful Issue’.
De Amerikaanse Jennifer Garner (47) heeft dit jaar de eer om op de cover van People Magazine’s jaarlijkse ‘Beautiful Issue’ te staan. Hoewel de actrice zichzelf nooit echt als knap beschouwd heeft, wordt ze regelmatig verrast door één bepaald compliment van fans. 

“Mensen vertellen me dat ik in het echt knapper ben dan op het scherm”, vertelt Garner vrolijk. “Ik beschouw het zoals ze het bedoelen: als een compliment. Als ik op pad ben, gebeurt het me elke dag wel eens. Ik weet niet hoe het komt, maar dat is echt wat ik het vaakst hoor.”

De actrice vertelt verder dat ze het altijd wel fijn vindt om fans te ontmoeten, want “ze hebben meestal het gevoel dat ik het meisje ben waar ze mee opgroeiden, of een oude vriendin, en ze willen een gesprek verderzetten waarvan ik niet eens wist dat we het hadden", lacht ze. 

Het feit dat ze op de cover van het ‘Beautiful Issue’ staat, vindt Garner best vreemd. Toen ze opgroeide, beschouwde ze zichzelf niet als knap. “Ik maakte helemaal geen deel uit van de mooie meisjes, dus ik omzeilde die onzekerheid daarrond gewoon. Ik beschouwde mezelf helemaal niet als aantrekkelijk. Het maakte gewoon geen deel uit van mijn leven. Maar ik zat wel goed in mijn vel toen! Het uiterlijk was niet belangrijk in mijn familie. Ik denk niet dat mijn ouders ooit zeiden: ‘Jij bent mooi’, dus we dachten daar gewoon niet over na.”

Ook wanneer ze nu helemaal opgetut terugkomt van een fotoshoot of een rode loper-evenement, wordt ze snel weer met beide beentjes op de grond gezet. “Ik voel me dan als de beste versie van mezelf", vertelt Garner. “Maar dan kijken mijn drie kinderen naar me en zeggen ze: ‘Kan je je gezicht gaan wassen? Wil je je haar in een staartje doen en je bril opzetten en je joggingbroek aantrekken?’ En ik zie ook daar het compliment in. Ze willen dat ik eruitzie als hun mama.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • piet devlieger

    Ze ziet er wel nog heel knap uit voor haar leeftijd.