Jennifer Aniston toont nog eens wat ze in huis heeft

Photo News
En die titel mag u tamelijk letterlijk nemen. Stond ze twee weken geleden nog te blinken in een rode tuxedo op de Critic's Choice Awards, dan trok de bevallige actrice gisteren op de Screen Actors Guild Awards een sexyer pakje aan: Vintage Galliano. En of ze straalde, met een mooi zonnebruin kleurtje bovendien. En dan zat ze de laatste maanden niet eens in de gym!

Dat mooigebruinde tintje heeft ze meegenomen uit het Mexicaanse Cabo San Lucas, waar ze met haar verloofde Justin Theroux vorige maand op vakantie was. "Ik viel zowat dood voor dat kleurtje", zei ze aan E! News. Maar de half-Griekse schoonheid kreeg er wel alle ogen mee op haar gericht op de rode loper van de SAG Awards. Al zal die zware decolleté er misschien ook voor iets tussenzitten...

Valt het op dat we een beetje fan zijn? We bekennen: we hebben een stevige boon voor de 45-jarige blondine die voor eeuwig en altijd verbonden zal blijven met de rol van Rachel uit Friends. Nochtans heeft de Amerikaanse een nieuwe film uit: 'Cake'. Daarin mag ze eens een heel ander personage neerzetten, iemand die lijdt aan helse chronische pijnen.

Anistons prestatie in 'Cake' werd overigens enorm goed gesmaakt bij filmkenners. "Alsof ik opnieuw acteerles volgde", bekende ze aan E! News. "Er was weer echt die opwinding van me in te leven in een rol en erin te verdwijnen. Ik had niet verwacht dat er zou uitkomen wat er uitkwam."

Wij wel, Jennifer, wij wel!

photo_news
photo_news
photo_news
Photo News
Photo News
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
AFP
Photo News
photo_news