Jennifer Aniston opnieuw aan het daten, met twéé mannen

Jennifer Aniston
Photo News Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (49) laat haar breuk met Justin Theroux niet meer aan haar hart komen. Volgens verschillende bronnen is ze opnieuw aan het daten. Niet met één, maar met twee mannen die vechten om haar aandacht.

Eén van de mannen zou de eigenaar zijn van een groot computerbedrijf, en heeft zo ook zelf al veel naam gemaakt in de wereld. Een goede vriend van Aniston zou de twee aan elkaar hebben voorgesteld. "Ook hij is pas weg bij zijn vrouw", klinkt het. "En nu zit hij achter Jennifer aan."

De andere vlam is werkzaam in de filmindustrie. Aniston liep hem voor het eerst tegen het lijf toen ze enkele maanden geleden samen aan een project begonnen te werken. Ze is momenteel aan het werk op de set van een film waarin zij en Adam Sandler de hoofdrol spelen, maar welke job haar nieuwe date precies uitvoert, is niet duidelijk. 

Eerder dit jaar kondigde Jennifer haar scheiding met Justin Theroux aan. Die laatste heeft ondertussen al een nieuwe vriendin, Petra Collins. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Kindt

    Zal wel al een beetje spel op zitten zeker ? Kogellagers vervangen of andere jointjes steken bij dierenarts ?