Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte "een verfrommelde broodzak" noemde

Jeff Hoeyberghs
bob moors Jeff Hoeyberghs
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit dat de rechter hem buitenzette. Hij had namelijk de term 'verfrommelde broodzak' gebruikt.

"Mijn verdedigingsproces over een littekentje werd afgepakt doordat de rechter me, na veertig seconden persoonlijk pleidooi, buiten gooide voor het gebruik van het woord 'verfrommelde broodzak. Preterminale verkleutering", klinkt het op zijn Facebook-pagina. 

"Geen smaad aan de rechtbank ofzo hoor," verdedigt hij zijn standpunt. "Het ging gewoon over de stralende patiënte die vroeger een ..... .... was."

Wanneer het proces wordt hernomen is nog niet bekend. 
39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guido vermeyen

  spirit dat die Hoeyberghs heeft ...wanneer een bundel : momenten van Hoeyberhs !

 • marja heylen

  Zoiets moet je denken en niet zeggen, het is op de kap van de frommels en rimpels dat hij zijn geld verdiend, dus hij kan beter beleefd zijn en dit op een nette manier zeggen ipv boers. Niemand zegt toch ook niet tegen hem dat zijne kop op niks trekt, ander hoofden zetten is nog niet uitgevonden.

 • Anthony Vandooren

  Ahahaha, geef die man aub een standbeeld! Ik lig krom :D

 • Mohamed Kabbal

  Wel wel. De één noemde zijn helper kech de ander zijn patiënt een verfrommelde broodzak maar de reacties bij de Boef spreken boekdelen terwijl men bij de dokter het een menselijke kant probeert aan te geven. Wat een kleurrijke wereld.

 • Nancy De Mol

  Is niet iedereen vrij om zijn mening te uiten op gelijk welke manier, hij durft het. Jullie durven het enkel te schrijven, gelukkig nu met jullie naam erbij, vals of echt.