Ga naar de mobiele website
^ Top

Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

Nicholas Van Varenberg (21) is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme (66).
Phoenix Police Dpt, Photo News Nicholas Van Varenberg (21) is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme (66).
De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is door de politie in Phoenix gearresteerd omdat hij zijn kamergenoot een keukenmes op de keel zette. De 21-jarige Nicholas Van Varenberg had even tevoren zichzelf bezeerd toen hij met zijn vuist tegen de muur van een lift had geslagen.

Dat laatste werd op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop werd de politie gebeld, de agenten volgden "een spoor van bloed" tot aan het appartement van de jongeman. De agenten verhoorden Van Varenberg, die zijn hand had bezeerd, en vertrokken. Dat meldt AZ Central.

Daarop richtte Van Varenberg zijn woede op zijn kamergenoot, die hij verweet dat hij de deur had opengemaakt voor de politie. Dezelfde agenten besloten terug te keren naar de flat omdat ze "geroep en geklop" hoorden.

Volgens de gerechtsdocumenten hield Van Varenberg zijn kamergenoot gegijzeld met een groot keukenmes op zijn keel. Die flatgenoot getuigde dat hij meende dat zijn laatste uur was geslagen. Hij slaagde er echter in Van Varenberg te overtuigen hem los te laten en vluchtte weg. De politie was nog een huiszoekingsbevel te regelen toen de verdachte tevoorschijn kwam. Van Varenberg werd gearresteerd en later aangeklaagd wegens geweldpleging, onwettige gevangenneming en drugbezit. De politie vond op het appartement een hoeveelheid wiet.

Nicholas Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme, die als François Van Varenberg werd geboren. Nicholas moet zich op 30 september voor de rechter verantwoorden.

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Van Eersel Guy

    Ook ne sjieke! Wie doet da nu zoiets

Meld een bug