Ga naar de mobiele website
^ Top

Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

Beyoncé, Jay-Z en Solange voor het gevecht in 2013.
Getty Images for NARAS Beyoncé, Jay-Z en Solange voor het gevecht in 2013.
Jay-Z heeft eindelijk de stilte over zijn gevecht met Solange Knowles doorbroken. De rapper en de zus van Beyoncé stapten na het Met Gala in 2014 in een lift en een ruzie ontaardde in een handgemeen. Eeder deze week vertelde hij in een interview voor het eerst openhartig over die bewuste avond.

Een video die meteen na het incident gelekt was toont hoe de rapper en Solange, de zus van zijn echtgenote, op de vuist raakten in een lift. Beyoncé, die ook in de ruimte was, keek toe en greep niet in. Niemand van de familie heeft ooit gereageerd op de beelden van de beveiligingscamera's. Tot nu. In een interview met RapRadar heeft Jay-Z verschillende persoonlijke kwesties aangekaart. Zo vertelde hij ook over zijn relatie met Solange.

"We hebben altijd een goede relatie gehad", zei hij in de podcast. "Ik heb met mijn broers gevochten en ruzie gemaakt." De rapper heeft geen details gegeven over wat de aanleiding van het meningsverschil was of hoe het geëscaleerd is tot een gevecht. Maar hij zei dat het nu goed gaat tussen hen. "We hebben slechts een meningsverschil gehad. Dat was die ene avond. Voor en na dat liftincident hebben we nooit meer ruzie gemaakt. Ze is als een zus voor mij, ik zal haar beschermen. Niet mijn schoonzus, maar mijn zus."
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • John Ross

    Die heeft nogal een serieuze uitleg gegeven oat er in die lift gebeurd is, amai!

Meld een bug