Jared Leto lanceert zoekactie: “Heeft iemand mijn afgehakte hoofd gezien?”

AFP
Jared Leto (47) zit met de handen in het haar. De acteur kan het afgehakte namaakhoofd - waarmee hij eerder dit jaar alle aandacht trok op de rode loper van ‘The Met Gala’ - nergens meer vinden. “Ik denk dat iemand het misschien gestolen heeft”, klinkt het in mannenblad GQ. Daarom roept hij iedereen nu op om mee een oogje in het zeil te houden.

Bijna zes maanden na het beroemde gala is Jared Leto de griezelig realistische replica van zijn eigen hoofd kwijt. “Ik heb werkelijk geen idee”, antwoord Leto op de vraag wat er met het hoofd inmiddels is gebeurd. “Ik denk dat iemand het gestolen heeft.”

Hij lanceert een opmerkelijke zoekactie, mét ook een prijs voor de vinder. “Als iemand het hoofd vindt, breng het dan naar de dichtstbijzijnde Gucci-winkel in ruil voor een paar vieze sneakers.” Toch lijkt de kans klein dat iemand het hoofd zal inleveren, als het daadwerkelijk werd gestolen. Het Italiaanse special effects-bedrijf Makinarium, die het afgehakte hoofd van Gucci hebben bedacht, liet namelijk weten dat dergelijke replica’s zo’n 10.000 euro per stuk kosten. 

REUTERSReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.