Jani naar het zorgcentrum: "Mijn wereld draait rond er goed uitzien. Hun wereld rond iemand anders zijn dag mooier maken"

Jani gaat... naar het zorgcentrum

VIER
Voor Jani Vlaanderens bekendste stylist werd, waagde hij zich aan een opleiding in de sociale sector. Uiteindelijk bleek het toch niets voor hem te zijn. Hij wisselde de studies voor de nieuwste modetrends en de rest is Vlaamse televisiegeschiedenis. Met een pak meer levenservaring wil hij nu toch opnieuw die wereld ontdekken.

Jani trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen, waar hij zich als stagiair-opvoeder mag ontfermen over enkele bijzondere bewoners. Kan Jani zijn enthousiaste en onbevangen zelf blijven? En hoe reageren de bewoners en nieuwe collega's op Jani's aanwezigheid?

Jani ondervindt aan den lijve hoe zelfs uit het kleinste gebaar de grootste liefde kan spreken en krijgt een aparte inkijk in de levens van de opvoeders én de buitengewone mensen die dagelijks hun zorg nodig hebben. Jani blijkt onder de indruk. "Mijn wereld draait rond glitter, glamour en er goed uitzien. Hun wereld rond iemand anders zijn dag mooier maken", klinkt het.

Jani gaat... naar het zorgcentrum - morgen om 20u35 op VIER.

VIER