Janet Jackson heeft groot nieuws: "Ik vervolg mijn tournee"

Janet laat in een filmpje op Instagram weten dat ze haar tournee zal verderzetten.
Kos Janet laat in een filmpje op Instagram weten dat ze haar tournee zal verderzetten.
Janet Jackson zal haar tournee verderzetten. Dat nieuws meldt ze in een video op haar website. De zangeres moest vorig jaar vanwege haar zwangerschap een aantal geplande concerten uit haar 'Unbreakable-tour' afzeggen, maar pakt de draad dit najaar weer op. "Ik vervolg mijn tournee zoals ik beloofd heb", kondigt de zangeres aan.

De nieuwe concertreeks start op 7 september en zal de "The State of the World Tour" heten. "Het gaat niet over politiek, maar over mensen, de wereld, relaties en liefde", zegt de 50-jarige zangeres. Verder bedankt ze in de video, die ze liggend op bed opnam, haar fans voor hun geduld en steun. "Ik kan niet wachten tot ik jullie weer zie", luidt het.

In onderstaand filmpje bespreekt Janet ook haar persoonlijke situatie. "Ja, mijn man en ik zijn uit elkaar. De zaak ligt nu bij de rechter en verder is het in Gods handen." Over haar zoontje Eissa vertelt ze uitgebreid en met een brede glimlach. "Ik dank God voor hem. Hij is gezond, mooi, lief en zo'n gelukkige baby. Dat is mijn Eissa."

Bekijk hieronder de videoboodschap.

A special message from Janet for her fans. See Janet's entire message at: www.janetjackson.com

48.6k Likes, 3,858 Comments - Janet Jackson (@janetjackson) on Instagram: "A special message from Janet for her fans. See Janet's entire message at: www.janetjackson.com"