Jane Seymour werd slachtoffer van seksuele intimidatie

EPA
Actrice Jane Seymour is in het begin van haar carrière lastig gevallen door 'een van de machtigste' Hollywood-producers van dat moment. De producer probeerde haar te dwingen seksuele handelingen bij hem te verrichten maar de geboren Britse moest daar niets van hebben en vertrok. Door het incident durfde Seymour destijds een jaar niet meer te werken, vertelt ze tegen Sky News.

Seymour was door de producer, die interesse in haar had voor zijn nieuwe film, uitgenodigd in zijn huis. Toen ze arriveerde ontdekte ze dat er iets mis was. De 66-jarige actrice dacht dat er nog meer mensen zouden komen, maar er was niemand.

Nadat de producer Seymour vertelde dat ze perfect was voor de rol, verwachtte hij een wederdienst van haar. "Ik heb mijn steentje bijgedragen en nu is het jouw beurt. Je weet wat je moet doen", zou hij haar hebben gezegd. Seymour had geen andere keuze dan te vertrekken, aldus de actrice.

Het verhaal van Seymour, bekend van haar rollen in 'Live and Let Die', 'Superman' en 'Dr. Quinn', is de laatste in een overvloed van beschuldigingen van wangedrag binnen de entertainmentwereld. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Diane Bernaerts

    Superman??? Seymour heeft nooit in Superman gespeeld! Waarschijnlijk verwart de schrijver van dienst met haar rol in "Somewhere in time", waar ze Christopher Reeve als tegenspeler had?

  • Yves De Groote

    Hopla, wie volgt? Dit is toch niet meer geloofwaardig!