Jane Fonda en Helen Mirren op de catwalk

Jane Fonda stopt even om model Naomi Campbell te kussen.
epa Jane Fonda stopt even om model Naomi Campbell te kussen.
Cosmeticamerk L'Oréal haalde de gemiddelde leeftijd van de modellen op de Fashion Week van Parijs gisteren flink omhoog. Het bedrijf vroeg Helen Mirren (72) en Jane Fonda (79) voor de catwalkshow.

Beide dames hadden duidelijk plezier tijdens de klus op de Champs-Élysées. Helen kreeg bij haar outfit een wandelstok als accessoire en 'richtte' die geregeld op het publiek. Jane, die een lange jurk in tijgerprint showde, zwaaide uitbundig naar bekenden in het publiek, stopte even om Naomi Campbell een zoen te geven en maakte met haar handen het vredesgebaar naar de fans die verder in het publiek zaten.

Ambassadeur

Zowel Jane als Helen is ambassadeur van het cosmeticamerk. De twee werden tijdens de show bijgestaan door modellen van jongere generaties. Zo liepen onder Winnie Harlow, Adriana Lima en de Nederlandse Doutzen Kroes mee.

Helen Mirren straalde op de catwalk.
reuters Helen Mirren straalde op de catwalk.
ap
reuters
epa
getty
getty
afp5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carl Kempeneer

  Nou Jane, je ziet eruit als een echte tijger hoor! ( ik moet ineens aan het merkTigra denken das ook ouwe troep)

 • jos beverke

  Ze moesten die in 't gevang steken voor collaboratie.Tijdens de Vietnamoorlog ging ze Noord Vietnam opvrijen terwijl haar landgenoten in het zuiden sneuvelden....Met al haar plastische chirurgie en crèmes heeft ze enkel haar carosserie bijgewerkt.Het binnenwerk is onveranderd....

 • Liliane P

  Ik zag haar gisteren in een film met Robert Redford. Ze ziet er heel onnatuurlijk uit. Zeker weten dat er wel veel plastische chirurgie aan te pas is gekomen. Dat is geen normaal gezicht voor een vrouw van deze leeftijd. Robert Redford daarentegen heeft wel het uiterlijk van een man op leeftijd. Dat siert hem. Ieder doet wat hij wil op een zekere leeftijd. Maar ik vind nog altijd dat niets eraan doen ook een zeker charme heeft.

 • eric debanne

  Twee klasse vrouwen die voor hun ouderdom nog heel goed uitzien en zonder botox of andere dingen

 • Mauveke

  Dat is jane fonda niet meer was zo een mooie vrouw op leeftijd