J-Lo en verloofde spenderen duizenden dollars in stripclubs “maar het is voor het werk”

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez op het MET Gala
Photo News Jennifer Lopez en Alex Rodriguez op het MET Gala
Over toewijding gesproken! Jennifer Lopez (49) is momenteel druk bezig met de opnames van haar nieuwe film ‘Hustlers’, waarin ze een stripper speelt. Ze is er blijkbaar zo op gebrand om alle details juist te krijgen, dat ze haar tijd (én geld) in stripclubs spendeert. En haar verloofde Alex Rodriguez (43)? Die gaat maar al te graag met haar mee. 

Het was Alex Rodriguez die in de radioshow ‘The Breakfast Club’ over de uitjes van het recent verloofde koppel vertelde. Hij zei: “Ik was in L.A. Zij was in New York en ze zei: ‘Schatje, ik ga naar een stripclub.’ Ik reageerde: ‘Whoa! Ik kan er donderdag zijn! We kunnen donderdag en vrijdag gaan. Ik bedoel, dat maakt deel uit van een grondig onderzoek, niet?’”

Volgens Rodriguez doet Lopez er alles aan om een goede indruk te maken als stripper in de film ‘Hustlers’. “Ze leest en leest en leest over strippers ... Ik zei: ‘Schatje, stop met lezen en vraag het me gewoon. Ik heb de informatie!’” Maar de meeste informatie haalde het koppel dus gewoon bij de professionals zelf, in de stripclubs. “We zaten neer met de meisjes en we ondervroegen hen, stelden hen vragen. En dan gaven we hen 400 dollar, of 500 dollar of 600 dollar. We kwamen er niet voor het dansen, we kwamen er echt om te werken.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.