Is zanger Udo verloofd met Kaat uit 'Thuis'?

Peter De Smedt
Horen we daar huwelijksklokken luiden? Het zou wel eens kunnen, want het ziet ernaar uit dat Udo Mechels (41) zich verloofd heeft met vriendin en actrice Leen Dendievel (33).

Dendievel, beter bekend als Kaat in Eén-soap 'Thuis', postte gisteren een foto op haar private Facebookpagina, die Showbizzsite daarna op zijn beurt online zette. De actrice poseert daarop samen met Udo en toont een ring. "Ik draag nooit een ring, tenzij mijn man dat vraagt. I do", staat erbij geschreven. Als je het ons vraagt, lijkt dat toch heel erg op een verloving.

Het koppel is al sinds begin 2014 samen, maar houden hun relatie liever weg uit de schijnwerpers. Ze wilden gisteren dan ook niet reageren op de foto. Dat ze hopeloos verliefd is, liet ze eerder wel al blijken. "Als het ooit tot een breuk zou komen met Udo, zou ik ontzettend veel verdriet hebben, dat steek ik niet onder stoelen of banken. De dag dat Udo uit mijn leven verdwijnt, ben ik een hoopje ellende. Ik hoop dat we eeuwig samenblijven", klonk het vorig jaar in Story.

Showbizzsite