Is dit Russell Crowe? 'Gladiator'-held is onherkenbaar veranderd

Reporters/RV - Fotomontage HLN
Hoe ziet díe er nu uit? De verbijstering viel te lezen in de ogen van de stijlgevoelige Italianen die Russell Crowe (54) in Rome zagen arriveren. Hij was er voor een speciale screening van zijn hitfilm ‘Gladiator’, en nog wel in het befaamde Colosseum, waar een belangrijk deel van die film zich afspeelt. Dat lokte heel wat kijklustigen die allemaal een glimp van topacteur Russell wilden opvangen. Maar wat ze te zien kregen, zorgde dus voor teleurstelling.

Dat Russell Crowe flink wat kilo’s is bijgekomen - hij weegt nu zo’n 130 kilo - is op zich geen verrassing. Maar nu ziet hij er ook nog eens behoorlijk onverzorgd uit. Met een wilde baard en ongewassen haren kunnen de Italianen hem niet anders omschrijven als ‘een vettig type’. Geen wonder dat slechts heel weinig mensen hem nog aanspreken voor een selfie. "Sorry, dit is de heldhaftige acteur Russell Crowe niet meer", aldus een aanwezige journalist. "Deze figuur lijkt in niets nog op die glansrijke Hollywoodster van enkele jaren geleden. Het is echt tragisch".

Strijd opgegeven

Russell heeft zelf al toegegeven dat zijn fysieke voorkomen hem stoort. "Ik moet maar naar lekker eten kijken, en er komen al kilo’s bij", bekende hij. "Ik doe moeite om af te vallen, maar ’t lukt me niet. Ik haat hoe ik eruitzie. Ik weet dat ik moet afslanken om weer kansen te krijgen in Hollywood. Maar de natuur werkt me tegen."

AFP
AFP
EPA
Reporters / Mega
Photo News
Photo News
Reporters / Mega
SUPPLIED BY GLOBE PHOTOS globe28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Elk pondje gaat door het mondje.

 • Josepha Van Vlaanderen

  Hij kan nu voor kerstman spelen

 • Pieter De Koninck

  18 jaar doet iets met een mens

 • rudi meir

  Gladiator was ook al 18 jaar geleden, hoe zagen wij er zélf uit bijna 2 decennia geleden!? Juist ja......

 • Valère Rads

  Wilde baard? Ongewassen haren? Die baard is mooi gekamd en die haren zijn proper gewassen en met een soort gel proper naar achter gelegd. Wat een tendentieuze berichtgeving weer, jongens. Graag beter!