Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson kijkt aan tegen miljoenenscheiding

Bruce Dickinson zal niet meer lachen wanneer hij de helft van zijn fortuin aan zijn ex moet geven.
EPA Bruce Dickinson zal niet meer lachen wanneer hij de helft van zijn fortuin aan zijn ex moet geven.
Bruce Dickinson (61), de zanger Iron Maiden, ging vorig jaar na een huwelijk van bijna dertig jaar in alle stilte uit elkaar met Paddy, de moeder van zijn drie kinderen. Dat kan hem nu een stevige duit kosten.

Hoewel de scheiding nog niet aangevraagd is, wordt nu al duidelijk dat de kans groot is dat Bruce zijn ex miljoenen zal moeten betalen als dat ooit gebeurt. Dat de zanger ondertussen al samenwoont met Leana Dolci, een 15 jaar jongere fitnessinstructrice en superfan van de band, werkt ook niet in zijn voordeel. Als het tot een scheiding komt, zal Bruce de helft van zijn fortuin - dat geschat wordt op meer dan 104 miljoen euro - hoogstwaarschijnlijk voor de helft aan Paddy moeten geven.

Keelkanker

Vier jaar geleden was alles nog koek en ei tussen Bruce en zijn vrouw. De zanger streed toen tegen keelkanker nadat er twee tumoren op zijn tong gevonden waren. Bruce moest negen weken lang chemotherapie en bestralingen ondergaan en Paddy stond al die tijd aan zijn zijde om hem te verzorgen. Zes maanden na de diagnose werd Bruce genezen verklaard.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.