Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Dua Lipa, pas 23 maar nu al de grootste hitmachine ooit: "Eerst wilde ik Justin Bieber zijn, nu mijn grenzen verleggen"

Dua Lipa werkt samen met Jaguar om op een volledig nieuwe manier muziek te maken, met revolutionaire technologie. Fans kunnen hun eigen versie creëren van Dua Lipa's laatste track 'Want To'.
Neale Haynes Dua Lipa werkt samen met Jaguar om op een volledig nieuwe manier muziek te maken, met revolutionaire technologie. Fans kunnen hun eigen versie creëren van Dua Lipa's laatste track 'Want To'.
Ze rijgt de hits aan elkaar, was de queen van de festivals voorbije zomer - met Tomorrowland in het bijzonder - en is zelfs populairder dan Beyoncé. Maar aan eventjes rust denkt Dua Lipa niet. Ze lanceert met ‘Want To’ alwéér een nieuw nummer. Eentje waarbij ze de rijstijl in haar Jaguar transformeerde tot een ronkende beat. “Samenwerken met een auto klinkt vreemd, maar ik wil constant mijn grenzen verleggen. I love it!”, vertelt de hitmachine ons in een exclusief interview.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.