Internet smult van ruzie tussen Jay-Z en zus Beyoncé

Sinds er beelden van de ruzie tussen Jay-Z en schoonzus Solange, de zus van zangeres Beyoncé, zijn gelekt, staat het internet bol van de grappen over de aanvaring. In de video die de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ gisteren publiceerde is te zien hoe Solange meerdere keren uithaalt naar de rapper. Naar de oorzaak van de ruzie is het gissen en dus fantaseren internetgebruikers erop los.

'Waarom vloog Solange haar schoonbroer in de haren?', is de vraag die in heel showbizzland gonst. Volgens bronnen gebeurde de aanvaring vorige week op een feestje van het Met Gala in New York.

Ruzie
Op de beelden is te zien hoe Solange haar schoonbroer meerdere keren fysiek aanvalt in de lift en pas tot bedaren komt als een bodyguard haar vastgrijpt. Jay-Z blijft heel de tijd ijzig kalm, zijn vrouw Beyoncé aanschouwt de ruzie als verstijfd.

"Solange schoot uit haar krammen over iets dat Jay had gezegd en nam het verkeerd op", meldde een ingewijde aan US Weekly. "Ik weet niet zeker wat het precies was, maar ze overreageerde."

#solange
Waar het conflict precies over ging, is onduidelijk, maar onder de hashtags #WhatJayZSaidToSolange en #solange wordt er intussen met veel humor over gespeculeerd op Twitter.

"On the run from Solange Tour", luidt een grap als suggestie voor een titel voor Jay-Z's nieuwe tour. De gezichten van de twee hoofdrolspelers worden ook in foto's van vechtspelletjes of worstelpartijen geplakt en er verschijnen parodie-selfies in liften.

De beste grappen zetten wij voor u op een rij.

Beyoncé, Jay-Z en Solange bij het verlaten van de lift waar het goed fout liep.
Twitter Beyoncé, Jay-Z en Solange bij het verlaten van de lift waar het goed fout liep.
Het trio op de rode loper van het Met Gala vorige week in New York.
PHOTO_NEWS Het trio op de rode loper van het Met Gala vorige week in New York.