Inbrekers bestelen Richard Hammond 's nachts op vakantie in Saint-Tropez

Richard Hammond (L) en zijn vrouw Amanda Etheridge
EPA Richard Hammond (L) en zijn vrouw Amanda Etheridge
Voormalig Top Gear-presentator Richard Hammond, zijn gezin en hun gasten zijn onlangs bestolen in Saint-Tropez. Dat vertelt zijn vrouw Mindy zondag in de Sunday Express. Binnen 48 uur werden de inbrekers door middel van bewakingscamera's gepakt.

De Hammonds huurden met vrienden een villa in de Zuid-Franse badplaats toen zij 's ochtends ontdekten dat er portefeuilles en geld weg waren. Omdat niemand 's nachts iets gemerkt heeft, vermoedt Mindy dat de inbrekers verdovend gas hebben gebruikt. Bij eerdere inbraken in de buurt, onder meer bij Formule 1-coureur Jenson Button, werd ook gas gebruikt om de slachtoffers te verdoven.

"Het enge voor mij was dat ik de avond ervoor, toen we naar bed waren gegaan, beneden een deur hoorde dichtgaan. Ik dacht: 'Dat is een beetje bizar', en besloot om het te gaan checken", aldus Mindy. "Ik ging naar beneden en de gang in. De deur naar de woonkamer was dicht maar ik hoorde een mannenstem achter de deur. Ik dacht dat het vrienden van ons waren die nog niet naar bed waren en ging weer naar boven. Maar, bleek later, het waren de inbrekers."

De volgende ochtend miste Richard's en Mindy's 15-jarige dochter Wilow haar horloge. Toen Richard later ontdekte dat er geld was verdwenen, realiseerden ze dat er was ingebroken. Niet alleen de Hammonds waren bestolen, maar ook hun vrienden misten geld en portemonnees.

Na het voorval kwam de politie in actie en de Hammonds huurden beveiligers in voor de rest van hun vakantie.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • guy claeys

    Heel de Franse zuidkust wordt al jaren geteisterd door efficiënte dievenbendes