In opspraak gekomen actrice Lori Loughlin geschrapt uit 'Fuller House’

Hoewel de rest van de cast van ‘Fuller House’ al druk bezig is met de opnames van seizoen 5, lijkt actrice Lori Loughlin afwezig op alle foto’s die worden geplaatst op sociale media. De actrice, die Aunt Becky speelt, wordt verdacht van betrokkenheid bij een fraudezaak rond universitaire toelatingen.

Andere acteurs uit de sitcom, zoals Jodie Sweetin en Bob Saget, zijn al druk bezig met de promotie van het nieuwe seizoen op Instagram. Maar Loughlin is op dit moment druk bezig met haar eigen rechtszaak, waarin 40 jaar cel op het spel staat. Zij en haar echtgenoot Mossimo Giannulli zouden mensen hebben omgekocht om hun twee dochters op prestigieuze universiteiten toegelaten te krijgen. Afgelopen maand verklaarden zij in de rechtbank onschuldig te zijn.

‘Fuller House’ is het vervolg op de serie ‘Full House’, die liep van 1987 tot 1995. Bijna alle originele castleden spelen opnieuw een rol, behalve Mary-Kate en Ashley Olsen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.