IN BEELD. Naomi Campbell (48) loopt nog eens een catwalk... in een doorzichtige jurk

REUTERS
Tegenwoordig zie je Naomi Campbell zelden nog op de catwalk, maar gisteren maakte het 48-jarige Britse model nog eens een uitzondering. Ze mocht op de Haute Couture Fashion Week in Parijs de show van Valentino afsluiten, in een doorzichtige jurk dan nog wel. 

Het was een complete verrassing voor de aanwezigen toen Naomi plots de catwalk van Valentino opliep. In een zwarte, doorschijnende jurk met een volumineuze rok - een ontwerp van Pierpaolo Piccioli - sloot ze de show af en bewees ze ook meteen dat haar lichaam niet echt onderhevig is aan de tand des tijds. Haar verschijning werd meteen druk gedeeld op Twitter. 

Het model is intussen wel nagenoeg op pensioen. Ze is heel kieskeurig en neemt zelden nog opdrachten aan. Haar laatste catwalk dateert intussen al van oktober vorig jaar, toen ze meewerkte aan de show van Moschino x H&M. Afgelopen juli paradeerde ze nog eens voor Dolce & Gabbana.

Photo News
Photo News
Photo News
EPA
EPA
REUTERS9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Du Lion

  mag er wezen hoor pracht vrouw

 • Peter Thys

  een beetje teasen had misschien iets spannender geweest dan meteen al je troeven op tafel te werpen.

 • Marco Debart

  Naomi is nog altijd mij favoriet topmodel !! Nog steeds een prachtige vrouw.

 • Koenraad Verstraeten

  Dat hangt er wel even vanaf wie het doet, hé beste Tina! Er zijn genoeg foto's van haar waarbij er nog iets aan de fantasie wordt overgelaten, maar Naomi kan het allebei! Vind ik dan.

 • Ronny Biesen

  Prachtige vrouw.