IN BEELD. Na bezoek aan Bono: Obama's op vakantie bij Amal en George Clooney

Barack Obama en George Clooney genieten van een boottochtje.
AP Barack Obama en George Clooney genieten van een boottochtje.
George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun buitenverblijf aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er neer tijdens hun Europese vakantie.

Amerikaanse media plaatsten gisteren beelden van George Clooney en Barack Obama die per boot aankwamen en aanmeerden niet ver van het huis van de acteur en zijn vrouw. De heren waren daarbij opvallend netjes gekleed - ze arriveerden beiden in pak. Volgens Italiaanse media gingen de Hollywoodster en mensenrechtenactiviste zaterdagavond al uit eten met de voormalige president en First Lady Michelle. Voor de ontmoeting werd een veiligheidsperimeter van 300 meter rond het domein ingevoerd.

De Obama’s maken momenteel samen met hun kinderen Sasha en Malia een rondreis door Europa om te vieren dat jongste dochter Sasha haar middelbareschooldiploma heeft behaald. Het gezin was met Vaderdag nog in het Franse Avignon. Later op de week werden ze ook nog gespot bij het vakantiehuis van Bono in Èze in de Franse Rivièra. Ze lunchten samen met de zanger, zijn vrouw en gitarist The Edge in het tweesterrenrestaurant La Chèvre d’Or.

De veiligheid rond Villa Oleandra, het buitenverblijf van George Clooney, werd scherp verhoogd.
BSRagency BSR Agency De veiligheid rond Villa Oleandra, het buitenverblijf van George Clooney, werd scherp verhoogd.
George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun tweede huis aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er tijdens een vakantie neer.
EPA George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun tweede huis aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er tijdens een vakantie neer.
EPA
AP
EPA
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pas Quello

    Elitair zooitje. Stuk voor stuk verwerpelijk hebberig volk waar de kudde nog naar op kijkt op de koop toe.