IN BEELD. Madonna en haar zeskoppige kroost bezoeken ziekenhuis in Malawi

x
Instagram x
Madonna (59) is met haar zes kinderen in Malawi. Het gezin bracht er onder meer een bezoekje aan het Mercy James Institute for Pediatric Surgery, de ziekenhuisvleugel die de zangeres daar precies een jaar geleden opende.

Het instituut is vernoemd naar Madonna's dochter Mercy James (12), die net als broer David Banda (12) en zusjes Estere en Stella (beiden 5) geadopteerd is uit Malawi. Samen met de twee oudste kinderen van de zangeres, de 21-jarige Lourdes en Rocco (17), poseerden ze voor een familiefoto die Madonna op Instagram plaatste.

"Als je in de ogen van een hulpbehoevend kind kijkt, waar dan ook, wil je als mens alles doen wat je kunt om te helpen", zei Madonna vorig jaar bij de opening van de kinderafdeling voor chirurgie en intensive care, die tot stand kwam dankzij Raising Malawi, de liefdadigheidsinstelling van de zangeres. "Tijdens mijn eerste bezoek aan Malawi heb ik beloofd precies dat te gaan doen." Inmiddels hebben op de afdeling 1639 operaties plaatsgevonden, zo liet Madonna maandag weten op Instagram.

Sharing is Caring..................💙 #mercyjames 🇲🇼 #malawi #everythingislove

Een foto die is geplaatst door null (@madonna) op
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bibi Van Keer

    Knap van haar

  • Charlotte De greef

    Madonna ziet er nog steeds prachtig uit! Knap van haar!

  • Anne Onsia

    Voor de juiste maat kledij voor de verpleegsters was blijkbaar geen geld meer. lol. Maar desalniettemin: heel mooi initiatief.