IN BEELD. Hoogzwangere Jessica Simpson verlaat de kerk in opmerkelijke outfit

Jessica Simpson. EPA
Het duurt niet lang meer of Jessica Simpson (38) verwacht haar derde kindje. De Amerikaanse actrice werd gisteren met haar enorme babybuik gespot bij het verlaten van de kerk. En ze mag dan hoogzwanger zijn, de klassieke outfits voor zwangere vrouwen laat Jessica gewoon in haar kast hangen. 

Gehuld in een strakke, zwarte jurk, een groen fluweel vest en stoere laarsjes mét hak, werd de actrice op straat gespot, meldt de Britse tabloid Daily Mail. De blondine werd herkend op straat nadat ze de kerk verliet met haar man Eric Johnson en hun twee kinderen. Het gezin heeft hoogstwaarschijnlijk kerst gevierd met andere leden van de kerkgemeenschap. 

Op Instagram plaatste de actrice eerder die dag een foto van het gezin. ‘Church ready', schreef ze erbij.

Zwanger

Jessica maakte in september bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. “Dit meisje maakt ons een familie van vijf. We kunnen niet gelukkiger zijn met deze kostbare zegening van het leven”, schreef ze toen bij een foto waarop haar kinderen grote ballonnen vasthielden.

Jessica Simpson stapte in 2014 in het huwelijksbootje met American football-speler Eric Johnson. Van 2002 tot 2006 was ze getrouwd met singer/songwriter Nick Lachey. Sinds 2008 stort ze zich op haar eigen modelijn.

Login on Twitter

Welcome back to Twitter. Sign in now to check your notifications, join the conversation and catch up on Tweets from the people you follow.

Church ready 🙌🏼🎄💚🙏🏼 #THEJOHNSONS

Een foto die is geplaatst door null (@jessicasimpson) op
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rrwin De Jaeger

    Ja ze is er alvast niet magerder op geworden... Hoedanook congratulations. Jessica!!