IN BEELD. 50 jaar, maar nog geen haar veranderd: Jennifer Lopez door de jaren heen

Jennifer in 2019.
EPA Jennifer in 2019.
Jennifer Lopez, aka J.Lo, wordt vandaag 50 jaar. Dat is er echter helemaal niet aan te merken, want de popster ziet er nog altijd bijna hetzelfde uit als toen haar carrière pas van start ging.

Juni 1997

Hier zien we J Lo in haar minder bekende jaren, tijdens een modebenefiet dat georganiseerd werd door Tom Ford en Gucci. 

Jennifer Lopez
©2017 Kathy Hutchins / Hutchins Photo Jennifer Lopez

Januari 1998

Jennifer woonde de Golden Globe Awards bij in het Beverly Hilton Hotel, uiteraard in Beverly Hills. 

©2017 Kathy Hutchins / Hutchins Photo

December 1999

J Lo repeteert voor haar optreden tijdens de Billboard Music Awards in het MGM Grand te Las Vegas. Haar populariteit blijft maar stijgen. 

UMAZ/LFI

Februari 2000

Lopez verschijnt op de rode loper van de Grammy Awards, in een opvallende groen met blauwe jurk, die open valt tot onder haar navel. 

Grammy Awards
©2017 Kathy Hutchins / Hutchins Photo Grammy Awards

2002: ‘Jenny From The Block’

Dé hit waarvoor J Lo, aka ‘Jenny from the block’ altijd herinnerd zal worden, dropt wereldwijd. In de clip zien we haar in een losse broek en een topje, tot nu toe één van haar meest iconische looks. In het nummer haalt ze uit naar haar haters: “Laat je niet misleiden door de juwelen die ik draag, ik zal altijd Jenny van om de hoek blijven. Vroeger had ik weinig, vandaag heb ik veel, maar waar ik ook ga, ik zal altijd onthouden waar ik vandaan kom.”

September 2004

Jennifer verschijnt in een lange jurk met lange laarzen, voor haar hotel in New York. Een meer verhullende look dan we van haar gewoon zijn. 

BRUNO PRESS

Maart 2006

Jenny wordt uitgenodigd op de beste feestjes. In 2006 ging ze in een groene jurk naar de Oscars-afterparty van Vanity Fair, in West Hollywood. 

CPS/LFI

Februari 2012

In 2012 komt ze naar de 48ste Oscars in een aansluitende jurk. 

The Hollywood Archive

Augustus 2014

Twee jaar later, op de rode loper van de MTV Video Music Awards in Los Angeles, laat ze nog iets meer huid zien in een glitterend exemplaar. 

Photoshot

Juli 2019

En ook vandaag kan J Lo nog dragen wat ze maar wil. Tijdens haar set op het Summerfest Music Festival in Milwaukee, Wisconson, blies ze de pannen van het dak. Ze maakte niet alleen indruk met haar outfit, maar ook met haar performance. 

Photo News6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rosalie Opsteyn

  Stop met negatieve dingen te zeggen over iets dat je niet weet of het waar is. Mensen die slechte dingen zeggen over iets wat ze niet weten is fout. Je moet eerst de feiten weten en dan mag je een mening erover uitspreken.

 • Linda Tuerlinckx

  Prachtige vrouw, zangeres, actrice!

 • Lieve Vandamme

  Nog geen haar veranderd??? Natuurlijk niet, de plastische chirurgie en andere truukjes zorgen daarvoor wel, nietwaar?

 • Eddy Claes

  Ze is nu mooier dan 20 jaar geleden

 • Lieven Cleymans

  Goede plastische chirurg en goede make up