Idris Elba uitgeroepen tot meest sexy man van 2018

Idris Elba is door People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2018'.
EPA Idris Elba is door People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2018'.
De Britse acteur Idris Elba is door People uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive 2018'. Dat mocht talkshowhost Jimmy Fallon bekendmaken in The Tonight Show.

Idris Elba prijkt op de cover van het magazine. “Het is geweldig. Hier ben ik echt heel blij mee”, reageerde Elba via een videoverbinding. “Heel veel dank aan People, dat de meest sexy man heeft gemaakt. Mijn moeder zal heel, heel trots zijn”, voegde hij eraan toe.

De acteur is de 33e man die de titel mag dragen. Hij speelde de hoofdrol in de Britse reeks ‘Luther’, die ook op Canvas te zien was. Deze zomer draaide hij nog op Tomorrowland in Boom. 

De lijst gaat terug tot 1985 toen Mel Gibson werd verkozen. Vorig jaar was het Blake Shelton. Ook Dwayne Johnson, Channing Tatum en David Beckham behoren tot de recente titelhouders.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anna Pauels

    Niet lelijk, maar mijns inziens ook niet bijzonder . Maar het is weer politiek correct natuurlijk

  • joseph aerts

    hmmm! die mag zijn 'sloefkes' eens onder mijn bed komen zetten......