Ian Somerhalder uit ‘The Vampire Diaries’ komt naar FACTS in Gent

Ian Somerhalder
Getty Images for Clear Channel Ian Somerhalder
Amerikaans acteur Ian Somerhalder (41) komt binnenkort naar Gent. Hij is bij het grote publiek vooral bekend als Damon Salvatore in alle acht seizoenen van de CW-hitserie ‘The Vampire Diaries’. 

Ian Somerhalder vergaarde wereldwijde faam als Damon Salvatore, een van de hoofdrolspelers in de populaire tv-serie ‘The Vampire Diaries’, die tussen 2009 en 2017 maar liefst acht seizoenen kende. Meer recent werd hij gelanceerd als de ster van de nieuwe Netflix-serie ‘V Wars’, waarin hij op magnifieke wijze Dr. Luther Swann portretteert, eveneens in een show over vampieren.

Van 2004 tot 2010 was Ian Somerhalder bovendien te zien in ABC’s gevierde dramaserie ‘Lost’ als Boone Carlyle, waarmee hij een nominatie bij de Teen Choice Awards in de wacht sleepte in de categorie ‘Choice TV Breakout Performance’.

In Somerhalders lijst met tv-vermeldingen zien we onder meer ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Een greep uit zijn filmvermeldingen: ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Ian Somerhalder zal te gast zijn op FACTS Spring 2020, op zaterdag 4 en zondag 5 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal er beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. 

Tickets & info: www.facts.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.