Huwelijk met Tom Cruise beschermde Nicole Kidman tegen #MeToo-momenten

Nicole Kidman
EPA Nicole Kidman
Haar huwelijk met Tom Cruise heeft ervoor gezorgd dat Nicole Kidman in haar jonge jaren niet te maken heeft gekregen met seksueel ongepast gedrag in de filmwereld. Dat schrijft de actrice in New York Magazine.

De Australische heeft het bijna nooit over haar eerste huwelijk, maar zegt in een essay: "Ik trouwde erg jong en dat heeft me beschermd. Ik deed dat uit liefde, maar getrouwd zijn met een extreem machtige man heeft me behoed voor seksueel wangedrag. Ik werkte, maar ik was enorm afgeschermd. Dus toen dat over was op mijn 32ste of 33ste, voelde het een beetje alsof ik volwassen moest worden."

De inmiddels 51-jarige actrice geeft in het stuk ook aan waarom ze niet vaak praat over haar tijd met Cruise, met wie ze elf jaar was getrouwd en twee kinderen adopteerde. "Mijn huwelijk met Tom Cruise op mijn 22ste breng ik niet graag ter sprake. Dat voelt een beetje respectloos, aangezien ik nu ben getrouwd met de man die mijn grote liefde is."

Nicole trouwde in 2016 met countryzanger Keith Urban. Het stel heeft samen twee dochters.

Nicole Kidman en Keith Urban
EPA Nicole Kidman en Keith Urban1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • rik pieters

    grote liefde hier grote liefde daar