Huwelijk Mary-Kate Olsen na bijna vijf jaar gestrand

Olivier Sarkozy en Mary-Kate Olsen in 2014.
GC Images Olivier Sarkozy en Mary-Kate Olsen in 2014.
Mary-Kate Olsen en haar man Olivier Sarkozy, de halfbroer van de voormalige Franse president, zijn niet langer samen. De voormalig actrice en modeontwerpster wilde al in april een scheiding aanvragen, meldt TMZ vandaag, maar vanwege de coronacrisis loopt dat proces wat vertraging op.

Uit documenten die TMZ in handen kreeg, blijkt dat Olsens verzoek vorige maand werd afgewezen. In New York worden nu immers alleen scheidingen in gang gezet in noodsituaties. De 33-jarige Mary-Kate heeft daarom nu een noodverzoek ingediend bij de rechtbank zodat ze alsnog een scheiding kan aanvragen.

De modeontwerpster wil de scheiding versnellen omdat Olivier haar via zijn advocaten dringend heeft verzocht haar spullen uit hun woning te halen. Dat kan ze nu echter niet doen vanwege de coronacrisis. Volgens Mary-Kate worden haar eigendommen nu niet beschermd, maar wel als het scheidingsproces is gestart.

Mary-Kate, die samen met haar tweelingzus Ashley jaren geleden een overstap maakte naar de modewereld, trouwde in november 2015 met Olivier. Ze waren toen al ruim drie jaar samen. De tweeling is vooral bekend van hun rol in de reeks ‘Full House’ en speelde daarna ook - meestal samen - mee in enkele films zoals ‘It Takes Two’ en ‘New York Minute’. De laatste jaren verdwenen ze echter wat naar de achtergrond en is het vooral hun jongere zus Elizabeth Olsen die furore maakt in Hollywood. Zij wist de rol van Wanda Maximoff (de Scarlet Witch) te bemachtigen in de Marvel-films.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.