Huwelijk Chris Pratt gedoemd? Ook deze celebs verloofden zich (te) snel

Instagram/AP
Chris Pratt (39) en Katherine Schwarzenegger (29) zijn verloofd na een relatie van slechts enkele maanden. In Hollywood gebeurt zoiets nochtans wel vaker. Ook deze 10 celeb-koppels verloofden zich heel snel. 

1. Ariana Grande & Pete Davidson

REUTERS

Ariana Grande en Pete Davidson kregen in mei vorig jaar een relatie, slechts drie weken nadat de zangeres aankondigde niet langer samen te zijn met de intussen overleden rapper Mac Miller. Vrij snel nadat naar buiten kwam dat de zangeres en de komiek een koppel vormden, kwam ook het nieuws naar buiten dat ze zich zouden hebben verloofd. Slechts enkele maanden later kondigden de twee al hun breuk aan. 

2. Pamela Anderson & Tommy Lee

Pamela Anderson en Tommy Lee tijdens hun huwelijk.
AP Pamela Anderson en Tommy Lee tijdens hun huwelijk.

Pamela Anderson (50) en Tommy Lee (55) kenden elkaar amper vier dagen toen ze in het huwelijksbootje stapten in 1995. In de twee daaropvolgende jaren verwelkomde het koppel twee zonen. Een jaar later was de liefde op en gingen ze uiteen. Nadien kregen ze een jarenlange knipperlichtrelatie. De 'Baywatch'-ster verloofde zich nadien nog een paar keer, wat telkens uitdraaide op gefaalde huwelijken. Haar ex-man is sinds februari opnieuw verloofd, ditmaal met sociale mediaster Brittany Furlan. 

3. Khloé Kardashian en Lamar Odom

Khloé Kardashian en Lamar Odom bij een evenement.
getty Khloé Kardashian en Lamar Odom bij een evenement.

Khloé Kardashian (33) en Lamar Odom (38) stapten een maand na hun eerste ontmoeting in het huwelijksbootje. Vier jaar later was het sprookje voorbij. Het duurde nog twee jaar vooraleer de scheiding definitief was. Lamar belandde in 2015 in coma, waarna Khloé de vraag tot scheiding introk zodat ze als echtgenote beslissingsrecht had bij de medische ingrepen. Na Lamars herstel werd de scheiding afgerond. 

4. Mariah Carey en Nick Cannon

Mariah Carey en Nick Cannon blijven vrienden.
epa Mariah Carey en Nick Cannon blijven vrienden.

Mariah Carey (48) en Nick Cannon (37) leerden elkaar kennen bij de opname van de videoclip voor haar single 'Bye Bye'. Na zes weken een koppel te vormen, ging hij op zijn knie. Het huwelijk volgde snel. Op hun derde huwelijksverjaardag beviel de 'All I Want For Christmas Is You'-zangeres van een tweeling. In 2014, na zes jaar huwelijk was de liefde op. De twee blijven goede vrienden in het belang van de opvoeding van hun kinderen. 

5. Britney Spears en Kevin Federline

Kevin Federline en Britney Spears gaven elkaar in 2004 het jawoord.
AP Kevin Federline en Britney Spears gaven elkaar in 2004 het jawoord.

Britney Spears (36) en Kevin Federline (40) kenden elkaar nog maar drie maanden toen ze hun verloving bekendmaakten. Kevin was kort voor zijn relatie met de 'Toxic'-zangeres nog verloofd met actrice Shar Jackson. Twee jaar na hun huwelijk ging het paar uit elkaar. Ze hebben samen twee zonen. Kevin had al twee kinderen uit een vorige relatie en kreeg na de scheiding nog twee kinderen uit zijn huidige huwelijk. 

6. Kaley Cuoco en Ryan Sweeting

Ryan Sweeting en actrice Kaley Cuoco enkele jaren geleden.
ap Ryan Sweeting en actrice Kaley Cuoco enkele jaren geleden.

Kaley Cuoco (32) en Ryan Sweeting (30) begonnen een relatie in de zomer van 2013. 'The Big Bang Theory'-actrice maakte hun verloving minder dan drie maanden later bekend. Twee jaar later was het huwelijk voorbij. In 2017 verloofde Kaley zich opnieuw, dit keer na een relatie van een jaar .

7. Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob Kardashian en Blac Chyna met hun dochtertje Dream.
Photo News Rob Kardashian en Blac Chyna met hun dochtertje Dream.

Rob Kardashian (31) en model Blac Chyna (30) maakten drie maanden na hun eerste date bekend dat ze verloofd waren. Blac Chyna was toen al twee maanden zwanger. Op 10 november 2016 werd hun dochter Dream Kardashian geboren. Een maand later maakte het koppel op Instagram bekend niet meer samen te zijn. In 2017 verhitte Rob de gemoederen door naaktfoto's van zijn ex te verspreiden. Zij vroeg prompt een contactverbod aan. 

8. Katy Perry en Russell Brand

Russell Brand en Katy Perry.
photo_news Russell Brand en Katy Perry.

Katy Perry (33) wierp in september 2009 een waterflesje tegen het hoofd van Russell Brand (43) tijdens een repetitie. De twee raakten aan de praat en verloofden zich vier maanden later. Hun huwelijk was een jaar later een feit, net als hun scheiding het jaar daarna. De zangeres werd gedumpt via sms en heeft haar ex sindsdien niet meer gehoord. Russell trouwde in 2017 met de Schotse blogster Laura Gallacher. Ze hebben samen een dochter. 

9. George Clooney en Amal Alamuddin

George Clooney met zijn vrouw Amal.
Photo News George Clooney met zijn vrouw Amal.

Na een eerste mislukte huwelijk, had George Clooney (57) gezworen om nooit nog te trouwen. In 2014 ging hij toch op zijn knie voor Amal Alamuddin (40). Het koppel was op dat moment nog maar zes maanden samen. In 2017 verwelkomde het gehuwde stel een tweeling. Het echtpaar is nog altijd gelukkig getrouwd. 

10. Cameron Diaz en Benji Madden

Benji Madden en Cameron Diaz.
epa Benji Madden en Cameron Diaz.

Cameron Diaz (45) en muzikant Benji Madden (39) verloofden zich na een relatie van 7 maanden. 17 dagen na de verloving was het stel getrouwd. Het koppel vierde dit jaar hun derde huwelijksverjaardag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.