Hulk Hogan sluit deal in rechtszaak rond sekstape

AP
Hulk Hogan (66) en het Amerikaanse radiostation Cox Radio hebben een overeenkomst bereikt in de langlopende zaak over een sekstape van de worstelaar. Bedragen in de deal zijn niet bekendgemaakt.

Hogan beschuldigde twee dj’s van het radiostation ervan de tape aan website Gawker te hebben gelekt. In de video heeft de WWE-worstelaar seks met de vrouw van een rivaliserende radio-dj, Bubba Clem. Clem werkte tot 2014 ook bij Cox Radio en één van de aangeklaagde dj’s zou hebben bekend dat hij de tape uit de studio van zijn rivaal heeft gestolen.

Gawker publiceerde de sekstape, waarop Hogan de website aanklaagde. In 2016 kreeg hij een schadevergoeding van 140 miljoen dollar (130 miljoen euro) toegewezen, waarna het mediabedrijf een faillissement moest aanvragen.

In de zaak tegen het radiostation eiste de worstelaar 110 miljoen dollar, of 102 miljoen euro. De rechtszaak, die gepland stond voor januari 2021, is nu de partijen tot een overeenkomst zijn gekomen van de baan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.