Hugh Hefner in besloten kring bijgezet naast Marilyn Monroe

photonews
De woensdag overleden Playboybaas Hugh Hefner (91) is gisteren naar zijn laatste rustplaats gebracht. De Amerikaan is in besloten kring bijgezet in een cryptewand in Westwood Village Memorial Park in Los Angeles, melden lokale media.

Slechts een handvol vrienden en familie was aanwezig, weet TMZ. Hefners vier kinderen waren er, net als zijn vrouw Crystal Harris en enkele belangrijke medewerkers van Playboy.

epa

De laatste rustplaats van Hefner bevindt zich naast het graf van Marilyn Monroe, die in 1953 het eerste nummer van Playboy sierde. 'The Hef' kocht de grafrechten in 1992 voor een prijs van 75.000 dollar. "Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen is te mooi om te laten schieten'', zei de Playboy-oprichter er destijds over.

ap

Andere beroemdheden die op de begraafplaats liggen begraven zijn onder anderen Natalie Wood, Farrah Fawcett en Truman Capote.

epa
photo_news1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • huib matthijssen

    De ouwe snoeprt.