Hugh Grant vindt geluid in bioscoop veel te hard

Hugh Grant
Photo News Hugh Grant
Hugh Grant (59) ging vorige week in Londen naar ‘Joker’ kijken, maar dat was niet zo’n prettige ervaring. Op Twitter klaagde de acteur over het volume van de film. Dat meldt The Guardian.

Grant trok vorige week naar een bioscoop in Londen om daar de veelbesproken film te zien, maar klaagde later over zijn tripje op Twitter. "Ben ik nou zo oud of is de bioscoop veel te luid?" vroeg hij zich af. Woordvoerders van de bioscoopketen reageerden al snel om Grant ervan te verzekeren dat de volume constant onder controle wordt gehouden. De acteur liet daarop weten waar hij precies had gezeten, zodat de keten het probleem kon gaan oplossen.
De klacht van de acteur werd vele malen herhaald door zijn volgers. Hordes mensen kwamen naar buiten met hun eigen ervaring in de bioscoop. Velen lieten weten dat ze vonden dat films kijken werd verpest door het te hoge volume in de bioscoopzalen.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Arend Donderbusser

  Ik hou van films, cinema en luide muziek. En ook ik vind dat de bioscopen veel te luid spelen.

 • Katherine Baker

  Toch normaal dat ze het volume hoger zetten met al die babbelaars tijdens de film. Ik erger me zot aan die gasten die niet weten waar naar toe en dan maar naar de cinema gaan ... Een echte filmliefhebber gaat nooit in het weekend naar de film: teveel niet-filmliefhebbers en mensen die hun klep niet kunnen houden. Ik kan begrijpen dat men ne keer iets zegt tegen hun partner maar het is een hele litanie geworden... net of ze in een praatcafé zitten !

 • RENE LENAERTS

  Daarom zet ik al meer dan 20 jaar geen voet meer binnen in een bioscoop. We leven bijna overal in een lawaaicultuur met dove jongere generaties tot gevolg. Zelfs kleien apparaten met oortjes zijn een loeiharde plaag.

 • Henri Eerens

  Nog altijd te luid, dat spelletje duurt nu al meer dan 20 jaren. Eindelijk een reactie.

 • Claude Duyck

  Vind ik ook, toen ik naar de lion king was gaan kijken had ik verschillende decibelmeters geprobeerd, die gaven elk van hen telkens rond de 100 db aan, wat overeen komt met geluid van concerten. Voor concerten draag ik gehoorbescherming, voortaan zal ik dat ook doen bij bioscoopbezoek. Ik vind dat de bioscoopcomplexen u moeten voorzien van oordoppen zoals op concerten. En dit was een kinderfilm!!!